Ale!

Focus Optimum 8×32 ED

329,00

Uutuustuote tutustumishintaan!  Testasimme Optimumin ja totesimme sen erinomaiseksi tuotteeksi.

Erinomaisen optisen rakenteen ansiosta, joka koostuu yhdestä ED-linssistä sekä dielektrisistä ja vaihepinnoitetuista linsseistä, Focus Optimum tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa on teräviä yksityiskohtia ja korkea kontrasti koko näkökentässä.

Objektiivien kehittynyt optinen pinnoite tuottaa todentuntuisen värintoiston ja näyttää luonnon suuruuden juuri sellaisena kuin se on.

Runko koostuu alumiini- ja magnesiumseoksesta, joka luo kevyen mutta samalla erittäin kestävän rungon, joka kestää käyttöä kaikissa sääolosuhteissa. Runko on päällystetty vankalla ja kestävällä kumipäällysteellä, joka kestää kaikkia luonnonvoimia ja antaa samalla hyvän otteen käsineiden kanssa tai ilman.

32 mm:n etulinssissä on edistyksellinen FMC-pinnoite, joka hylkii likaa, sadetta ja sormenjälkiä ja auttaa antamaan selkeän kuvan myös huonommissa sääolosuhteissa.

Focus Optimum on vedenpitävä ja typpikaasulla täytetty, mikä tarkoittaa, ettei tähystyskaukoputkeen muodostu kondenssia. Mukana tulee käytännöllinen kotelo suojaa ja kuljetusta varten sekä mukava kaulahihna.

Focus Optimum on pohjoismaalaisten pohjoismaalaisille tekemä tuote.

Focus Optimum on tehty sinulle.

Näkökenttä 1000 metrissä 144m (8.2 astetta)

Lähin tarkennusetäisyys:  2m

Paino: n.489g

Takuu 5v.

 

Valmistajan tuotesivu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Focus Optimum 8×32 ED”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *